7.2.10

Ufod ründavad!


Nii nagu praeguse kodu koridoris vedeles mul jalus üks paberlamp, oli eelmise elukoha panipaigas pool puna-valget Estoplasti ufolampi.

Kuna otsustasime koridoripõranda värvida kärtspunaseks, siis oleks sinna sobinud puna-valge ufo nagu rusikas silmaauku.

Ainult et lampe oli mul vaid täpselt pool, kordori laes rippus aga kolm juhtmeotsa...

Olin superrõõmus, kui mul õnnestus taaskasutuskeskusest leida täpselt samasugune valgusti ning kõrval asuvast kasutatud mööblipoest teine samasugune.

Ning kui leidsin kolmanda ja täiesti terve lambi osta.ee-st, siis ei kahelnud hetkekski, et need 25 krooni on hea investeering.

Olin pehmelt öeldes pahane, kui Eesti Posti kullerilt paki kätte sain. Postitöötaja oli soovitanud panna lambi lihtsalt kilekotti ning arvame nüüd ära mitu tükki mul seal kotis lebas? Natuke liiga palju.

Aga kuna mul oli alles kollektsiooni alustaja ehk pool lampi, sai kamba peale kokku toreda kolmiku.

Külalised jäävad tihti koridoris seisma, et pajatada lugu sellest, kus nende lapsepõlveskodus samasugune ufo rippus ja kuidas seda sai tänu krussis juhtmele üles ja alla liigutada.

2 kommentaari:

  1. Kustkohast sinul need nii head mõtted tulevad??? Pealt näha nagu ei aimakski, et sinu blondi kolu sees selliseid briljantsusi leida võib.
    Minu oma ainult kõmiseb tühjalt :(

    VastaKustuta
  2. Ma ükskord külas nägin, et lamp oli laes. Ja siis tulin täiesti iseseisvalt sellele mõttele, et miks mitte ka enda koju lamp riputada.

    VastaKustuta