2.9.10

Totaalne muutumine: tooli eri


See tool oli meil remondi ajal kasutusel abitoolina, nii et selle peal oli nii värvi kui pahtlit. Ära aga ei raatsinud teda kuidagi visata, sest mulle meeldib see kuju. Otsustasin sellest teha koridoritooli, mille peal on hea jalanõusid jalga ajada.

Nii kui ma poes seda tepitud vatiini nägin, siis tekkis kohe äratundmine, et just selle riide ma toolile panna tahangi. Kangast läks 2,5 meetrit ning kilekotis nägi see välja täpselt nagu jõuluvanakostüüm.

Päris tükk aega nuputasin, kuidas seda riiet toolile panna, nii et võimalikult vähe õmbluskohti jääks. Lõpuks mõtlesingi välja ning kate on vaid kahes tükis: eraldi ülemine ning istumisosa. Esialgu kinnitasin riide klambritega ning pärast õmblesin kõik liitekohad üle, nii et õmblusi ei paista.

Istumise alla läks üks tükk porolooni ka, et veidi pehmem oleks.

Oliveri esimene emotsioon oli, et see näeb välja nagu peldikusein (kuigi meie WC sein on valge ning seda ei kata munarestid!). Tegelikult talle meeldis küll.







Ja kui ma õhtul koridori läksin, siis arvake ära, kes oli aru saanud, et talle on uus tool tehtud?

2 kommentaari:

  1. Lahe tool. Ma disainiks edasi:
    saeks toolijalad poole lühemaks ja tekitaks istuja jaoks jalapuhkamispingi. Vahendid: vineer, poroloon, kangas ja ärasaetud jalakesed...
    Tnx inspiratsiooni eest :)

    VastaKustuta
  2. See näeb välja nagu mingi hirmkallis tippdisaineri käest soetatud tool :) Taaskord kiitused!

    VastaKustuta