28.10.10

Läheb suuremaks heegeldamiseks!

Õhtuti diivani peal vedeledes olen ma juba mõnda aega mõelnud, et oleks tore endale mingi tekk peale tõmmata ja eriti tore oleks, kui see oleks näiteks detailidest heegeldatud.

Nagu tellimise peale leidsin ma eile ühest kasutatud riiete poest terve suure koti pea 100 valmis meisterdatud tükiga. Ma ei suutnud ise ka uskuda, et kogu see toredus maksis vaid 75 krooni!

Läksin veel hilja õhtul poodi, ostsin lõnga ja heegelnõela ning asusin lõpetama komplektis olnud pooleli olevaid tükke. Minu üllatuseks läks see töö päris kiiresti.

Hommikul läks juba varakult uni ära ja näpud hakkasid sügelema. Heegeldada tahaks!

5 kommentaari:

  1. see lihtsalt ei ole võimalik... aga noh ma lohutan ennast sellega, et kui ma ükskord leian, siis ma leian kohe sellise üleni valge ;)

    VastaKustuta
  2. ma oleks ise eelistanud valge ja roosaga tükke, aga kes mul keelab sinna veel teist niipalju roosasid tükke juurde teha või siis roosaga kokku heegeldada...

    VastaKustuta
  3. Krt, ma olen mitu aastat plaaninud hakata tükkidest tekki heegeldama, sain ka kusagilt blogist selle närvi sisse. Aga tee või tina, ma ei raatsi iga jupi tagant tervet lõnga katki teha, ma olen selline ühes-tükis-heegeldaja/kuduja. Jah, kampsuneidki koon ühes tükis, varrukad loon kaenlaaugust üles ja koon sokitehnikas käise otsa poole kahandades (mu vanaema muidugi kukub sellise pühaduseteotuse peale pikali alati). Iseasi, kui saaks teha mingitest vanadest juppidest. Seega on muidugi selline valmistükkide kokkupanemine nagu sülle kukkunud kingitus ja kadestan Sind südamest!
    Mis tehnikas muide kavatsed need ühendada? Heegeldad või õmbled kokku? Paned mingi katteriide ka taha?

    VastaKustuta
  4. Tekkis veel mõte: ilmselt nende tükkide eelmine omanik hakkas rasedusest teada saades suure hurraaga heegeldama, siis käis looteanatoomias ja sai teada, et oodata on siiski tüdrukut... Nii need tükid kaltsukasse jõudsid, tema aga läks poodi roosat lõnga hankima;))

    VastaKustuta
  5. Ei, ma ikka arvan, et ta mõtles, et kindlasti elab kuskil Eestis mõni kena neiu, kes tahaks endale väga sellist tekki, kuid tal pole nii palju aega ja lõnga, et teen tema eest selle töö ära. Kusjuures, mul on pooleteise päevaga juba üle kümne tüki juurde tehtud.

    Kokku ilmselt heegeldan. Võtan vanaema tehtud tekilt šnitti ja teen ühenduse sikksakilise ja ilmselt mõne ruudu sisse aretan paar lille ka.

    VastaKustuta