19.11.10

Kodukootud nagi a'la Eames

Kui vaadata disainiblogisid, siis igal vähegi trenditeadlikumal sisustajal on kuskil seina peal 1953. aastal disainitud Eames'i nagi. Mulle meeldib see ka, aga õnneks ma ei tea, et neid Eestis kuskil müüakse. Ja väike uuring netiavarustes tõi välja ka nende hinna: £165...

Mul tuli meelde, et vene ajal müüdi sarnaseid mummudega nagisid. Veidi otsimist ning leidsingi osta.ee-st paar vana konksu.

Minu plaan oli mummud ära värvida ning siis need läbisegi koridori seinale kinnitada. Oliverile ei meeldinud neist ideedest kumbki. Tema oleks leppinud vaid punaste nagidega sirges reas.

Kompromissina värvisin siis mummud ära ja Oliver ladus nad ühte ritta. Punased praakis ta hoopis välja, sest need olid veidi teise kujuga ning lähevad ilmselt teise koridori.

Nagi läbis laupäeval edukalt ka esimese tuleproovi ning meie paarikümnest sünnipäevakülalisest kasutasid pooled kindlasti seda. Pidas vastu küll. Ülejäänud aga panid oma asjad meie koridorikappi, mis sai kõigile lühikestele sõpradele vastu tulles ka alumise riidetoru.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar