10.11.10

Tee ise dušikardina hoidja

Mul oli juba pikemat aega kinnismõte, et ma teen vanni kohale alumiiniumist hularõngast dušikardina hoidja. Tartu spordipoodidest ma sellist asja leida ei suutnud. Oli küll plastmassist ja igas värvitoonis rõngaid, aga sellist nagu vaja loomulikult polnud. Vaid üks kauplus jooksutas mind nädalaid linna teise otsa poodi oma jutuga "järgmisel nädalal tuleb". Lõpuks võtsin nende telefoninumbri ning helistasin veel mõned nädalad ja kui ikka oli sama jutt, siis läksin suure südametäiega ja ostsin furnituuri poest vajalikud tükid ära.

Kahjuks neil päris ümmargusi detaile polnud, seega pidin leppima vaid ümarate nurkadega. Siin ongi kardinahoidja stardipakett.



Ega see teab mis põnev asi ei tulnud ja minu arvates sai suti suur ka. Ma lootsin, et ta on kuidagi romantilisem. Aga ikka parem kui üldse ei midagi ja nüüd jääb põrand ka kuivaks.

Muidu olid vanni taga seinal ümmargused pildid, mille raamid tegin tavalistest kelladest. Võtsin sisu välja ja panin pildid asemele. Kellaklaasid on isegi vett pidanud, nii et pildid pole kahjustada saanud. Nüüd aga jäävad need fotod kardina taha, nii et pean nad ilmselt teise seina ümber paigutama.

3 kommentaari:

  1. no näed siis...me siin juba pikemat aega kõõlume oma vannitoas ja mõtleme, et kust me sellise puu saame...meil nimelt peaks algama ühest seinast, siis paralleelselt teise seinaga, tegema dushi ümber kaare ja jälle pralleelselt edasi ja lõpuks kolmandasse seina lõppema. Siis saaks peale kardina ka muid asju riputada...
    Ma siin olen kaalunud vasktoru, et seda saab soovijärgi painutada ;) aga samas võiks see olla valge.. ei teagi nüüd...

    Pildiidee peal olen kade ;)

    VastaKustuta
  2. tere! palun öelge, kust saite kinnitused kardinahoidja jaoks? me ka just monteerime endale sarnast lakke, küll päris ümmargust, mitte et see oluline oleks. :D

    VastaKustuta
  3. enamiku mööblidetaile oleme me ostnud Tartust, Sõbra mööblimajast aadressil Sõbra 56. seal on spetsiaalne furnituuri pood.

    VastaKustuta