14.12.10

Abiks algajale uksetegijale ehk kuidas klaas ukse sisse saab?


Oliveril sai teine wc-vannitoa uks valmis ning tulles vastu paljudele huvilistele, siis jagab ta hea meelega teiegagi oma õpetust sellest, kuidas ukse sisse klaas panna.

Kui klaasiaugud on ukse sisse tehtud, siis tuleks kitsast kolmekihilisest vineerist lõigata iga klaasi jaoks kaks liistu. Kui ühele poole on liist ära paigaldatud, siis tuleks klaasi paremaks kinnitamiseks lasta silikooni.

Seejärel paigaldada klaas ning panna paika ka teine liist. Kindlasti tuleks haamri kriimustuste eest klaasi kaitsta, näiteks papitükiga.

Seejärel tuleks liistu kõrgemad otsad liivapaberiga ära lihvida ning


uks tisleripahtliga ära pahteldada. Polnud ju nii raske?

Esimest osa ukseteost saab lugeda SIIT.

2 kommentaari:

  1. esiteks on väga lahe kui kodus on selline mees, kelle jaoks see käkitegu (hea väljend küll) on ja teiseks on super, et sa blogipostituste osas produktiivsust tõstnud oled. Kolmandaks on kõik mis teete väga-väga lahe!
    Palun jätkata samas vaimus

    kade külaline :)

    VastaKustuta
  2. Igati tubli mees, võib kiita :). Hilja küll kommenteerida, kuid selline aparaat nagu ülafrees aitaks liistumurest - eriti niiskema ruumi poolse osa jätaks ma ise ilma liistuta ja lahendaks just freesitud soonega, et seal vältida tulevikus mängimisi. Soovitan sellise aparaadi ostu, tundub et isetegemisi on tulevikuski plaanis :)

    VastaKustuta