25.8.11

Pulmaeri alustab!

Tere, kallid lugejad!

Meeldiv taas kohtuda üle nii pika aja. Ma ei ole vahepeal kuskile ära kadunud, vaid olen oma suve veetnud pulma korraldades. Nüüd aga on käes tagumine aeg jagada teiega oma suviseid tegemisi ning alustada oma ammulubatud pulmateemaliste postitustega.

Järgneva paari kuu jooksul luban teile omalt poolt pakkuda inspiratsiooniks järgmisi lugusid: kuidas teha pulmakutse koduste vahenditega ja PowerPointis; missuguste aksessuaaridega kaunistada pulma fotonurk; kas kõige kaunimad pulmapildid valmivad kodu ees kruusatee peal või tuleb selleks sõita mitmesaja kilomeetri kaugusele; mitut ajakirjanikku on vaja, et kokku panna 12-leheküljeline pulmaleht; kas termiitkeevitus sobib pruudi nime ärasaatmiseks; mitut näljast beebit on vaja toredate tänukinkide tegemiseks ning mitu kilomeetrit niiti ja mitu kuud kulub maailma kõige ilusama pulmakleidi valmistamiseks.

Kirjutan ka sellest, miks on kasulik palgata endale pulmakorraldaja ehk panen kirja mõned uskumatud juhtumised pulmakorraldaja igapäevatööst.

Oliver lubas veel õpetada, kuidas teha ise terasest kihlasõrmus ning mina annan nõu, mis on tunduvalt vastupidavamad ja rahakotisõbralikumad sõrmusematerjalid kui seda on kuld. Lõpetuseks annan nõu kõigile teistele isetegijatele, kes soovivad minu eeskujul õmmelda endale ise pruutkimbu ning külaliste lauaplaani.

Ühesõnaga, on, mida oodata!

2 kommentaari: