1.9.11

Pulmaeri: tee kutse PowerPoint'is!

Kui me suhtleme kaugemate sõpradega igapäevaselt veebi teel, siis tundus minu jaoks igati mõistlik teha ka pulmakutse digitaalne. On päris naljakas, kui su vana sõber, kes on sul aastaid külas käinud, helistab ja küsib, mis su aadress on? Siis võib aimata, et ju on sealt postkastist varsti pulmakutset oodata.

Meie aga tahtsime, et kutse oleks sõpradele üllatus ja muidugi kõik see tore "las need metsad kasvavad" jutt ka. Rääkimata rahalisest kokkuhoiust, sest kui kasutada kaht erinevat paberit ja lasta tekst sisse trükkida, siis vanas rahas arvestades alla 1000 krooni kuidagi välja ei vea.

Erinevalt Oliverist, kes on suur IT-guru, mina programmeerimisega hakkama ei saa. Seetõttu jäid kõrvale kõik põnevad flashi-lahendused ning otsustasin kutse teha kõige lihtsamat PowerPoint'i kasutades.

Tegelikult annab isegi see programm miljoneid võimalusi. Saab kasutada videot, slaidid saaks panna igas suunas jooksma ja hüppama jne. Mina aga tahtsin midagi lihtsamat ja rahulikumat.

Selline ta siis välja kukkus (kõlarid on kohustuslikud):

Kuna me näitasime seda kutset oma vanaemadele-vanaisadele suhteliselt varakult, siis selgus, et kevadeks olid nad kõik ära unustanud, et neid üldse kuskile pulmapeole kutsutud sai. Seetõttu otsustasime kevadel siiski kõigile enam kui 75-aastastele külalistele teha ka käega katsutavad kutsed. Selleks kasutasime ühte meie pulmaveebi taustapilti. Missugused need pildid olid, sellest juba järgmisel korral.


8 kommentaari:

  1. oh kui põnev! ootan juba suure huvi ja isuga kõiki järgnevaid postitusi, sest meilgi pulmakellad lähenevad. midagi konkreetset veel mitte, aga mida varem mõtteid mõlgutada ja uurida, seda parem! sinu blogi fänn Riina :)

    VastaKustuta
  2. Oleksin tahtnud ise sellist kutset saada :)

    VastaKustuta
  3. tõeliselt armas idee! Palju õnne teile!

    VastaKustuta
  4. Mul ikka vedas suu sada korda kõrvuni :) Natuke nagu meil - mitu-mitu korda oleks nii peaaegu kohtunud, aga ei midagi ja siis LÕPUKS!

    Väga ootan järgmisi osasid!

    VastaKustuta
  5. Imekena video, aga MIKS selline muusika..?:(

    VastaKustuta
  6. no kuna kogu see kutse on veidi läbi huumoriprisma, siis muusikavalikut tuleks ka sama moodi vaadata :)

    VastaKustuta