17.1.15

Totaalne muutumine: garderoobi eri vol 1

Oi, kus ma ootasin seda aega, et mul oleks terve tuba, kuhu saab eest ära panna kõik riideid ja parasjagu kasutuses mitteolevad asjad. Lausa neli aastat läks selleni.

Garderoobituba enne sissekolimist remondi ajal
Varem kasutas mu mees seda tuba oma töökojana ning seetõttu oli põrand pidevalt saepuruga kaetud. Seinte ääri aga kaunistasid kastid asjadega, mis olid talveks eest ära pandud. Ühel eriti krõbeda külmaga talvel aga seisis selle ruumi seina ääres lausa puuriit, et oleks küttepuud alati käepärast võtta.

Töökoda
Lõpuks aga jõudsime nii kaugele, et asusin sinna tuppa tellima kapisüsteemi. Ega see ei läinudki nii lihtsalt, sest oma innukuses suutsin toa tervelt meetri võrra pikemaks mõõta. Õnneks tuli mööblifirma esindaja mõõte täpsustama ning nii saime mu veale enne õiget aega jaole.

Siis veel paar kuud ootamist ning ühe päevaga panid töömehed riiulid-sahtlid paika. Küll oli ikka hea tunne, kui sai põranda kastidest tühjaks ning iga asja oma paika! Kuigi piltide peal paistavad põhiliselt minu riided, siis tõe huvides tuleb lisada, et nüüdseks on panipaigas koha leidnud ka kogu ülejäänud pere asjad. Rivis on nii talvekombinesoonid ja kelgud kui ka eest ära tõstetud mänguasjakastid.

Ja kui nüüd üdini aus olla, siis sai see kapp nii asju täis, et just eile tellisin ka toa vastasseina sama suured kapid ja riiulid...






Garderoob valmis!

3 kommentaari:

  1. Väga lahe lõpptulemus! Kus kohast sa mööbli tellisid?

    VastaKustuta
  2. Aitäh! Tellisin A Ruudust, aga seda teistele soovitada ei julge, sest nad oskavad teha mööblit vaid täisnurksete nurkade ja seintega ruumidesse...

    Seina teist kappi käisid nad kolm korda ümber tegemas ja tulemus ei ole perfektne. Kunagi postitan pildid ka.

    VastaKustuta
  3. Tänud info eest, eks pean selle meeles ja otsin kuskilt mujalt ka alternatiivi. Kuidas muidu hinna- kvaliteedi suhe on?

    VastaKustuta