23.10.15

Müüa meie unistuste kodu!

Ma tean, et see on paljude jaoks uskumatu ning isegi arusaamatu, et kuidas me saame ära müüa midagi, mida oleme nii ihu ja hingega aastaid teinud? Eks ta muidugi raske on, aga kui me siia Lepiku tänavale kolisime, oli meil üks beebi, nüüd aga on meie peres juba kuus liiget ning varsti me siia enam hästi ära ei mahu.

Ning vastates mitmetele küsijatele, et miks me siis pööningut välja ei ehita? Vastus on lihtne, sest soovime garaaži, isiklikku aeda ning lihtsalt lastega on mugavam elada esimesel korrusel. Praegu tuleb meil iga kord trepist üles tassida lisaks poekottidele ka kaks noormeest, kes koos turvahällidega kaaluvad kokku 24 kilo.


Ning kuna meis on suur remondipisik, siis näpud juba sügelevad mõne uue objekti järele ning nagu ikka, tuleb uus suurem ja veel rohkemate väljakutsetega. Nii et teil, head lugejad, on, mida oodata...

Nüüd siis aga müügikuulutus:

Müüa 5-toaline unelmate kodu Tartu kesklinnas!
Müüa Tartus vanalinna ja Supilinna piiril asuv renoveeritud majaosa, pinnaga 130+80 ruutmeetrit. Korter asub 2. korrusel ning selle juurde kuulub ka korteri kohal asuv pööning, mille väljaehitamiseks on tehtud projekt ning mille eskiis on saanud linnavalitsuse muinsuskaitsekomisjoni heakskiidu. Pööningu väljaehitus annab juurde 80 ruutmeetrit elupinda koos lõuna poole avatud terrassi, vintskapi ning paljude katuseakendega.

Korteris on tehtud kapitaalremont 2009.-2011. aastal. Vahetatud on torustik ja elektrisüsteemid, taastatud on kõik aknad, paigaldatud on linna keskküte ja uued radiaatorid, mistõttu on küttearved väga väikesed (talve maksimumarve 77 eurot). Korterit saab kütta ka kahe ahjuga: neist üks on saja-aastane valgetest pottidest ahi, mis on saanud uue sisu ja klaasukse ning teine on täiesti uus. Lisaks on köök-elutoas õhksoojuspump, mis töötab ka konditsioneerina.


Korteris on viis tuba (sh kolm magamistuba), 11-ruutmeetrine unistuste garderoobituba, avatud köök koos eritellimusel tehtud mööbliga (mis jääb korterisse), lõuna poole jäävate akendega avar elutuba, päikeseline suurte akendega veranda, sahver, koridoris asuv garderoobikapp, elektrikerisega saun, suure vanniga vannituba, kaks sissepääsu (maja eest ja tagant) ning kaks kuuriboksi kahekorruselises kuuris, mis on täielikult taastatud vana kuuri järgi. Maja juurde kuulub ka väike aed, kus on liivakast ning ruumi grillimiseks.

Siseviimistluses on kasutud vaid kvaliteetseid materjale, kõik tööd on tehtud äärmise põhjalikkusega ning täielikult dokumenteeritud minu remondiblogis. Seinad ja laed on krohvitud roomati peale. Vannitoa ja wc põrandatel on vastavalt graniit- ja marmormosaiik ning selle all on elektriline põrandaküte. Wc-s on koht nii pesumasinale kui pesukuivatile.

Lastetoa põrandat katab naturaalne villavaip ja seinal on minu tehtud seinamaalingud, magamistubades on naturaalne puitparkett, sisekoridoris on uus laiadest tammelaudadest põrand, köögis ja elutoas on hästi pestav ja kulumiskindel valge laminaatparkett. Ka maja väliskoridor on täielikult renoveeritud. Välisuksel on mehhaaniline koodlukk. Majas on kokku viis korterit ning naabrid on väga toredad.

Peaaegu et maja kõrval asub Tartu Kesklinna kool. Lähedal mitu eralastehoidu. Maja asub vaiksel Lepiku tänaval. Maja katus on vahetatud 2009. aastal, plaanis on korda teha ka fassaad. Majal pole laenusid.

Kohe-kohe peaks valmima ka hindamisakti ning siis selgub, mis kogu see ilu väärt on. Seniks aga tasub veidi unistada, mis siis, kui just sellest saaks sinu uus kodu?

Kõik huvilised, olete oodatud minuga ühendust võtma kas e-posti või siis telefoni teel. Liina (ätt)pulges.com, tel 527 6922. Tasub kiirustada, sest selliseid kodusid on maailmas vaid üks!






 


 














Meie kodust saab pikemalt lugeda ajakirja Maret 2014. aasta 8st numbrist.


10 kommentaari:

  1. Unistuste kodu tõesti! Kui ise nii vaene ja noor tudeng poleks, siis ostaks :D
    Loodan, et leiate kiiresti uued ja vahvad omanikud. Siis saab ju uusi remondi-postitusi ka. :)

    VastaKustuta
  2. Loodame ise ka, et leiame toredad ostjad. Esimese paari tunniga on juba mitu toredat peret meiega ühendust võtnud :)

    VastaKustuta
  3. Wow!!! Väga ilus kodu, väga maitsekalt sisustatud ja pildid on ka väga kenad. Mõnikord nendel kinnisvara lehtedel on sellised pildid korteritest/majadest, kõik sassis, räpane...ei tekigi tahtmist sellist kohta osta! :D Aga vot teie kodu kauaks omanikuta ei jää! :D Ja no see garderoob...Iga naise unistus!

    VastaKustuta
  4. Aitäh positiivse tagasiside eest! :) Maria Emmale kommentaariks, et see unistuste garderoob on nüüd juurde saanud ka teise sama pika rea kappe. Pole aga veel jõudnud selle pilti teha :)

    VastaKustuta
  5. Mitu krooni selle maja eest küsitakse?

    VastaKustuta
  6. Jään väga ootama uue kodu lugu! Siit blogist olen saanud inspiratsiooni! Aitäh!

    VastaKustuta
  7. Võrratu, leiate kindlasti ideaalse pere kellele müüa :)!

    VastaKustuta
  8. See maal wc seinal (Jänes püksis),kes selle huvitava töö autor on? Kas Sa ise?

    VastaKustuta
  9. See jänesepilt on minu tehtud koopia. Pikemalt saab lugeda siit: http://remont-midameenutada.blogspot.com.ee/2010/11/tegin-veidi-kunsti-ka.html

    VastaKustuta