30.3.10

Totaalne muutumine: magamistoa eri 1


Magamistoast olen kirjutanud juba mitme nurga alt: kuidas me sellise uhke lae saime, kuidas aknaid taastasime ning kuidas ahjud kenaks ja valgeks said. Panen nüüd siis pilte ka juurde.

Magamistoast kujunes umbes kümneks kuuks restaureerimistöökoda, kus nagu järgmiselt pildilt näha on, taastati vanu aknaid, uksi ja liiste. Pärast enam kui poolt aastat remontimist ja renoveerimist seadsin end sisse elutoas. Kui ma hommikul ärkasin, siis olid töömehed juba tagumise ukse kaudu sisse tulnud, ahju ära kütnud ning tegutsesid usinalt.





Piltidelt on näha, et magamistuppa sai lisakütteallikaks pandud soojuspump (sest lõpmatuseni ei jagu seda luksust, et sul mõni töömees enne ärkamist ahju ära kütab). Kasu oli pumbast ka palaval suvel, kui kasutasime seda konditsioneerina.

Seintele sai pandud tahveldus ning mulle meeldis see väga. Mugav oli ka, sest servadele oli hea toetada näiteks teetassi.

Lisaks meeldis mulle põrand, mis sai erinevalt elutoast lakitud tunduvalt tugevama lakiga ning mis pärast hakkas pärast kenasti läikima ning läks mitu tooni tumedamaks.

2 kommentaari:

  1. Tere, palun ütle, kuidas Teie magamistoa tahveldus sai tehtud? Kas mingite spetsiaalsete vineerpaneelidega või lihtsalt liistude abil?

    VastaKustuta
  2. tahvelduse põhiosasse said pandud mingid muust ehitusest üle jäänud plaadid (ei mäleta, mis materjalist) ning sinna peale sai liistudega muster tehtud. üles sai lai liist, kuhu võis toetada klaasigi ning allservas vanad puhastatud põrandaliistud.

    VastaKustuta