1.2.15

Totaalne muutumine: diivani eri vol 1


Ütleme nii, et 99 inimest 100st oleks selle diivani prügimäele viinud või ahju ajanud. Aga leidus üks loll (ehk siis mina), kes tassis selle diivani Tallinnast Tartusse ning lasi korda teha.

Diivan enne
Mulle tuli appi juba vana tuttav Aivar firmast Sohvameistrid OÜ ning tema abiga sai välja vahetatud kogu vedrustus, lihvitud käetoed ning paigaldatud uus kangas. Kangas on kalasabamustriline ja hall ning pärineb Nevotexi kollektsioonist. Et diivan liiga igav ei tunduks, panime sinna veel ka värvilised nööbid külge. Just sama värvi tulevad ka minu kolm konjakitooli. Nii et on, mida oodata...

Loe ka, kuidas sama halvas korras tugitoolid endale uue elu said.
Diivan pärast

5 kommentaari:

  1. Palju selle diivani restaureerimine maksma läks?

    VastaKustuta
  2. Ega see liiga odav lõbu ei ole. Tuleks arvestada umbes 400 eurot+katteriie.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Diivani sees on nüüd ka korralikud ja kvaliteetsed "Pocet-Lux" vedrublokid, uus poroloon ja mahuline vatiin. Korrastatud sai ka karkass. Lihvitud käetoed ja ka uuesti lakitud. Seega ongi nüüd nagu uus diivan. Ja vaevalt poes sellist diivanit 400 euroga saabki. Ja kanga valik vastavalt oma maitsele :)
      Liinale on tore töid teha. Tal on hea maitse ja värvitunnetus. Ei kiirusta sind liigselt takka :). Ja tundub, et peab meie tööst lugu ka. Seepärast vist ei kauplegi eriti.

      Kustuta